Eindelijk! Een teken- en schilderles speciaal voor jongeren! Tijdens deze lessen leer je diverse basistechnieken en leer je tekenen naar waarneming. Je leert op de juiste manier verf mengen, perspectief en gezichten in de juiste verhouding tekenen. Tijdens deze les heeft de docent al diverse opdrachten voor jou om (nog) beter te leren tekenen, maar kun je ook zelf aangeven waar je aan wilt werken. De docent zal jou dan gerichte opdrachten en tips geven om de ware kunstenaar compleet in jou los te krijgen.

Naast tekenen en schilderen is er ook ruimte om op andere manieren kunst te maken. Misschien wil jij wel eens een beeld boetseren of maak je graag een installatie met materialen welke anders in de prullenbak zouden verdwijnen.
Kortom, een erg gevarieerde les waarbij je alles uit de kast mag trekken om je kunstenaarshart op te halen.

De les zal plaats gaan vinden op de donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur, eventueel in de toekomst een half uurtje later. Wil je graag eerst met de les en docent kennismaken? Dit kan tijdens de proefles op donderdag 27 februari van 18.30 tot 19.30 uur. Aanmelden gaat via ons aanmeldformulier. Vragen kunnen gerust per mail of ap gesteld worden.