Vanaf heden kan men zich ook inschrijven voor onze Plusklas/wedstrijdteam moderne dans. Met dit team verzorgen we diverse optredens gedurende het schooljaar, maar zullen we uiteraard ook wedstrijden gaan dansen! In dit wedstrijdteam ga je aan de slag met uitgebreide choreografieën en posities, wordt er gewerkt aan je techniek en expressie.

Motivatie en discipline is het belangrijkste om mee te kunnen draaien in de wedstrijdteams. Deze les is geschikt voor iedereen die graag meer wil gaan dansen en lekker aan de slag wil. Ben je superfanatiek en wil je elke wedstrijd meedansen? Dan krijg je ook moeilijkere passen voor je kiezen. Wil je rustig aandoen of eerst gewoon een jaartje meedraaien om te kijken of het wat voor je is? Dan kan dat vanaf heden ook! Je danspassen zullen wat makkelijker te onthouden zijn en de lat leggen we gewoon nog eventjes niet zo hoog. Lekker meedansen om extra uren te maken kan dus ook!

Let wel op: voor deze Plusklas is men wel verplicht om naast deze les minimaal één andere les bij ons te volgen. Aan het begin van het jaar worden alle data van optredens en wedstrijden met de groep vast gelegd. Instromen kan aan het begin van het schooljaar. Halverwege starten met trainen kan ook (dan nog geen wedstrijden), stoppen kan alleen aan het einde van het schooljaar.

Benieuwd of jij hier ook aan mee kunt doen? Meld je dan gauw aan voor een proefles wat tevens geldt als een kleine auditie. Deze les wordt gegeven op de maandag van 19 tot 20 uur.