Hou je van dansen en theater maken? Kun je niet kiezen tussen beide? Dat is nu ook helemaal niet nodig! Samen met kinderen van jouw leeftijd ga je werken aan een toneelstuk waarin ook gedanst gaat worden. Tijdens de lessen leer je dus hoe je moet toneelspelen, maar krijg je gelijk ook meerdere dansen aangeleerd, helemaal fantastisch toch? En om het nog leuker te maken: 2 keer per jaar treed je samen met je groep op voor publiek. Het toneelstuk wordt geheel op maat gemaakt voor de groep en leerlingen. Iedereen krijgt een eigen rol, dus iedereen treedt op.

Bij dans leer je goed luisteren naar muziek, zodat je steeds beter in de maat gaat dansen. Je leert allerlei verschillende danspassen en maken we soms gebruik van positiewisselingen. Bij theater gaan we naast de basistechnieken leren ook al wat meer de diepte in. Zo gaan we aan de slag met emoties en hoe je dit expressief kunt tonen, werken we aan bewustwording en gaan grensverleggend aan de slag. Ook maken we de eerste stappen richting het improvisatietheater / theatersport.

De les wordt gegeven op de woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur. De les is voor kinderen van (bijna) 10 jaar tot en met eind groep 8. Instromen kan in september en oktober en januari tot en met maart, maar informeer gerust naar de mogelijkheden bij latere instroom. Allicht dat we toch jou nog een rol kunnen geven in ons toneelstuk. Vraag vandaag nog een gratis proefles aan. Voor deze les heb je geen ervaring nodig en hoef je geen audities te doen.