Een geheel nieuwe les waarbij je al je hobby’s combineert: dansen, acteren en filmpjes maken! In deze groep leer je diverse danstechnieken en theaterskills, die we direct gaan toepassen in filmpjes die we op InstagramReels en TikTok gaan plaatsen. Zo leer onder andere diverse danschoreografieën, nieuwe dansmoves, het uitbeelden van emoties en hoe zet je nou iets geloofwaardig neer. Niet dus simpel een filmpje nadoen maar ze samen ontwerpen en perfectioneren!

Voor deze les heb je niet zelf een Instagram- of TikTokaccount nodig, we plaatsen de filmpjes in eerste instantie op ons eigen account. Wel zo veilig. Een deel van de les zal ook bestaan uit bewustwording, hoe gebruik te maken van social media en do’s en don’ts. Ook zullen de kinderen aan de slag gaan met opkomen voor jezelf, het kweken van zelfvertrouwen en een eigen ik.

Kortom: een heel diverse les vol dans, theater, Insta/Tiktok en zelfvertrouwen. Voor de kinderen heel gaaf om te volgen, voor de ouders een hele geruststelling ;-).

De les zal gegeven worden op de woensdagmiddag van 16.45 tot 17.45 uur. Vraag vandaag nog een proefles aan!