LaBlast is veruit de leukste manier van sporten! Lekker dansen op diverse en gave muziek en flink zweten, aan je conditie werken en uiteraard de nodige calorietjes verbranden. Ideaal voor iedereen die graag wat kilootjes kwijt wil of wil werken aan zijn of haar conditie.
In tegenstelling tot andere dansfitnessvormen leer je hier wel dansen. Allerlei verschillende dansstijlen uit de ballroom- en latinwereld komen aan bod: van de samba tot chacha en van de paso doble tot aan de jive. Ook maken we uitstapjes naar bijzondere dansstijlen, zoals disco, salsa en merengue. Kortom een fantastische manier om en te sporten en te leren dansen! Na een les La Blast kun je helemaal voldaan weer naar huis en merk je dat je echt lekker je lijf hebt getraind.

De lessen LaBlast worden momenteel geven op de maandagavond van 21 tot 22 uur en op de donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Deze groep bestaat zowel uit starters als gevorderden. De dansuitleg zal dan ook varieren van uitgebreid tot direct op muziek, zodat beide niveaus lekker aan de slag kunnen. Wist je dat je korting krijgt op je tweede les? Dus wie lekker actief wil sporten; meld je gauw aan voor een proefles!