Hou je van dansen, dans je graag op populaire muziek en hou je wel van een beetje show? Kom dan meedoen met onze Showdancelessen. Hier leer je verschillende danschoreografieën, maar ook verschillende manieren van dansen, dansen doe je namelijk met je hele lichaam! Bij Showdance komen meerdere dansstijlen aan bod. Zo leer je krachtige, stoere bewegingen maken net als bij de hiphoplessen, maak je sierlijke bewegingen uit de ballethoek en kan er met lekker veel actie en expressie worden gedanst uit de (funky)jazzhoek. Een heel diverse les dus!
Uiteraard hebben we aan het einde van het schooljaar weer een voorstelling waar we in het voorjaar hard aan gaan werken. Deze les is vanaf groep 8. Uiteraard hebben we aan het einde van het schooljaar weer een voorstelling waar we in het voorjaar hard aan gaan werken. Deze les is vanaf de 1e klas. Mocht je nog niet op de middelbare school zitten dan kan je wel mee dansen met de lessen Showdance/Hiphop of Hiphop.

De dansles Showdance wordt gegeven op de donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Instromen kan het hele jaar door. Vraag vandaag nog een gratis proefles aan.