Er wordt veel gevraagd van ons denkvermogen tijdens ons werk en privéleven. Ben je al het denken soms ook een beetje zat? En wil je wel eens uit de ban springen, je zo vrij voelen als een kind? Dan is improvisatie een goede uitlaatklep voor jou! Tijdens deze les ga je lekker je hoofd leeg maken en vooral niet denken maar doen. Je leert uitdagingen aangaan, risico’s nemen en plezier maken tegelijkertijd! Ook leer je de basistechnieken van het toneelspelen. Om helemaal ontspannen en volledig opgeladen weer naar huis te gaan doen we ook af en toe
een theatersportgame tussendoor. Wat ook nog een leuke bijkomstigheid is, is dat improvisatie je ook zal helpen in je dagelijks leven. Het maakt je vrijer en je leert makkelijker inspelen op lastige situaties. Twee vliegen in één klap dus!

Dit is een les voor gevorderde spelers of mensen met een hoop lef. Ervaring is niet persé nodig maar we gaan met deze groep wel regelmatig over alle grenzen heen dus daar moet je niet van schrikken. Ben je wel toe aan een uitdaging, schroom dan niet om gewoon eens lekker mee te draaien.

Deze les wordt aangeboden op de woensdagavond van 20.00 tot 21.15 uur (te leuk om te stoppen, dus deze les loopt meestal uit tot minimaal 21.30 uur).

Instromen kan (bijna) het hele jaar door. Vraag vandaag nog een gratis proefles aan.