Ben jij ook zo benieuwd welke les wanneer wordt gegeven?
Bekijk dan snel ons nieuwe lesrooster!

 

Het hele jaar door instromen, vraag vandaag nog een proefles aan!

DANSLESSEN

THEATERLESSEN

MUZIEKLESSEN

BEELDENDE KUNSTLESSEN

harthand icoon 150x150

SPECIALE LESSEN

WORKSHOPS

logo huis 150x150

VERHUUR

ONDERWIJS

STICHTING DANS EN CREATIEF CENTRUM ZWOLLE

Leuk dat je ons weet te vinden! Bij ons kun je terecht voor een brede keuze in danslessen, theaterlessen, muzieklessen en beeldende kunstlessen voor jong en oud. Onze lessen proberen wij zo laagdrempelig mogelijk te houden, zodat iedereen uit Zwolle en wijde omtrek gebruik kan maken van onze lessen. Denk bijvoorbeeld aan gunstige tarieven, geen strenge kledingvoorschriften en sfeervolle professionele ruimtes.

Zo bieden wij ook goedkope privélessen muziek aan met een ruime keuze aan muziekinstrumenten, maar denk ook aan: zanglessen en groepslessen, kun je in diverse theatergroepen met ons meespelen, hebben we diverse open ateliers waar je onder begeleiding van een professioneel docent kunt werken aan je eigen kunstwerken en kun je je hart ophalen bij onze ruime keuze aan danslessen (vanaf 2 jaar).

Kortom, een plek waar je je creatieve, kunstzinnige hart kunt ophalen: een kunstencentrum, muziekschool, dansschool en theaterschool ineen! We hopen je dan ook snel in ons dans en creatief centrum te mogen ontmoeten!

Impressie van enkele lessen

Ervaringen van klanten en docenten

Ik krijg zoveel energie en positieve feedback van mijn leerlingen, wat het een feest maakt om een nieuw stuk choreografie te maken en aan te leren. Ik blijf mij nog steeds ontwikkelen en deel de kennis die ik opdoe altijd met veel liefde aan mijn leerlingen!
Al een aantal jaren liep ik met de wens om eindelijk weer eens iets aan theater te gaan doen. Toen ik mij bewust werd van het feit dat rondlopen met een idee, tot niets leidt en dat je dan op een bepaald moment 80 bent en spijt hebt van alles wat je niet hebt gedaan wat je wél had gewild, ging ik tot daden over. Ik kwam terecht bij Dans & Creatief. Tot mijn grote geluk.
Ik zit nu al vier jaar bij Dans & Creatief op dansen. Ik vind het zo leuk dat ik er gewoon niet mee wil stoppen.
Hou je van zingen maar beperk je de schade tot onder de douche? Wil je lekker hard meezingen maar schaam je je voor je eigen klanken? Vind je het fijn om plezier te maken in een groep zonder je ongemakkelijk te hoeven voelen? Dan is het KUTT-koor (Koor voor Uit de Toon Talent) misschien wel wat voor jou! Speciaal voor mensen die zin hebben om lekker te zingen, maar niet de meest zuivere stem hebben. Het leuke van deze les is dat we enorm veel lol gaan hebben om ons eigen ‘talent’ en stiekem toch steeds iets beter leren zingen. Hoe leuk is dat? De les wordt op maandagavond gegeven van 20.15 tot 21.15 uur. Neem gerust contact met ons op voor een gratis proefles .
Een superleuke, leerzame maar ook sociale les voor iedereen die van toneelspelen houdt. Ervaring is niet nodig, dat krijg je namelijk vanzelf. Tijdens de lessen gaan we zowel aan de slag a la de Lama’s en de Grote Improvisatieshow met meerdere theatersportgames, maar we gaan ook de diepte in door diverse thema’s verder uit te pluizen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hoge status – lage status en hoe je dit kunt toepassen in het dagelijks leven, emoties op verschillende manieren uitvoeren in scenes, accepteren – blokkeren en leren falen. Zeer leerzame lessen dus! De les voor jongeren is op de maandagavond en de les voor volwassenen is op de woensdagavond .
Leuk leuk leuk! We hebben een aantal samenwerkingen weten te vinden met docenten die voor gunstige tarieven hun lessen willen aanbieden. Hierdoor kunnen wij nu voor iedereen betaalbare muziekprivélessen bieden. Zo zijn bijna alle instrumenten bij ons nu te volgen voor 75 euro per maand en dan heb je ook nog eens gewoon 30 minuten les, waardoor je ook echt iets kunt leren. Ook zijn er mogelijkheden voor duo-lessen / 1x per 2 weken, dan zijn de kosten slechts 37,50 euro per maand. Voor kinderen hebben we ook groepslessen, waaronder dreumes-, peuter-, kleuter- en kindermuzieklessen in combinatie met AMV. Voor oudere kinderen, jongeren en volwassenen hebben we groepszanglessen.