• Naomi Zitman

  Dansdocent Hiphop Feminine
  Ik krijg zoveel energie en positieve feedback van mijn leerlingen, wat het een feest maakt om een nieuw stuk choreografie te maken en aan te leren. Ik blijf mij nog steeds ontwikkelen en deel de kennis die ik opdoe altijd met veel liefde aan mijn leerlingen!
 • Roelien van Halsema

  Cursist Theater
  Al een aantal jaren liep ik met de wens om eindelijk weer eens iets aan theater te gaan doen. Toen ik mij bewust werd van het feit dat rondlopen met een idee, tot niets leidt en dat je dan op een bepaald moment 80 bent en spijt hebt van alles wat je niet hebt gedaan wat je wél had gewild, ging ik tot daden over. Ik kwam terecht bij Dans & Creatief. Tot mijn grote geluk.
 • Floor Knottnerus

  Cursist Dans en Tekenen
  Ik zit nu al vier jaar bij Dans & Creatief op dansen. Ik vind het zo leuk dat ik er gewoon niet mee wil stoppen.
 • Iwan en Khadisja de Kaste

  Vader en dochter, cursisten
  Mijn dochter is 6 jaar oud en volgt kleuterdans en kleuterballet bij Dans & Creatief. Hier beleeft ze erg veel plezier aan. Alles wordt speels- en vriendelijksgewijs gegeven maar ook zeker professioneel, wat naar mijn idee niet beter zou kunnen!
 • Linda

  Cursist Improvisatietheater
  Het is zó leuk! Je bent een uur even helemaal uit je dagelijkse leven en door de leuke spellen die Daniella voorbereidt is elke les weer anders. Naast de fijne uitlaatklep is het ook nog eens heel leerzaam om bijvoorbeeld verschillende emoties en personages te spelen.