Heb je altijd al willen leren (stijl)dansen maar is het er nooit van gekomen? Of heb je geen partner die met je mee wil? Inmiddels de 35 gepasseerd en wordt het weer eens hoog tijd om de dansschoenen uit de kast te halen? Kom dan gezellig meedoen met de lessen Solodance!
Met een gemêleerd gezelschap leer je in een prettige sfeer dansen. Zo komt onder andere de chacha, samba, wals en jive voorbij, maar ook wel eens west coast swing, funkyjazz en country. We zorgen voor grote diversiteit in dansstijlen, maar ook in muzieksoorten. Iedereen danst individueel, maar wel in een groep. Omdat de les naast nieuwe leden ook bestaat uit gevorderde dansers willen we van deze les een combi-les maken. Het is daarom wel wenselijk dat men al danservaring heeft (hoeft geen Solodance te zijn) of een goed ritmegevoel. Tijdens de les zullen we zowel dansen doen die interessant zijn voor starters, als ook dansen speciaal voor de gevorderen.

Heb je echt nog helemaal geen ervaring? Kom dan eens kijken bij LaBlast dansfitness. Bij deze les leer je de basis van dansen.

Deze dansles Solodance wordt gegeven op de dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur, maar het is zo’n gezellige les dat we vaak wat uitlopen. Vraag vandaag nog een gratis proefles aan.