Je bent dol op tekenen, je gaat graag in de weer met verf en je bent helemaal gek van prachtige kunstwerken in elkaar knutselen. Dan is deze les echt wat voor jou! Tijdens de les leer je hoe je (nog mooier) kunt tekenen, doordat de docent bijvoorbeeld verteld hoe een gezicht nou eigenlijk wordt getekend. Of leer je hoe je met maar een paar potten verf, alle kleuren van de regenboog kunt maken.
Omdat er zoveel moois valt te maken en kunst maken ook kan met diverse andere materialen, hebben we de dimensie ‘creativiteit’ erbij ingevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boetseren, papier maché en nog veel meer.
De lessen voor deze leeftijd bevatten een duidelijke structuur. Uiteraard is er wel genoeg ruimte voor eigen creativiteit en fantasie.

De les zal plaats gaan vinden op de dinsdagmiddag van 16 tot 17 uur. Wil je graag eerst met de les en docent kennismaken? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Aanmelden gaat via ons aanmeldformulier. Vragen kunnen gerust per mail of app gesteld worden.