Op school leren kinderen rekenen, lezen, schrijven en nog veel meer. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van het kind. Maar ook dans en culturele activiteiten kunnen een waardevolle bijdrage zijn voor het kind. Dansen maakt ze vrijer, het is goed voor hun lichaamsbeweging en de sociale contacten. Theater zet hun eigen creatieve geest aan het werk, leert ze omgaan met falen en ze leren presenteren naar de buitenwereld toe. Ook muzieklessen en beeldende kunstlessen dragen bij aan sociale vaardigheden, leren je creatief te uiten, leren kinderen nauwkeurig werken en het is bovendien nog erg leuk ook!
Omdat er nog zoveel meer geleerd kan worden met dans en creativiteit bieden wij de scholen in Zwolle en wijde omtrek ook de mogelijkheid aan om culturele lessen te verzorgen op school. Wij kunnen een losse les aanbieden, maar ook een serie lessen. Ook kunnen wij werken met thema’s (bijvoorbeeld Sinterklaas, kerst of de zomer), maar leveren ook maatwerk naar wens.

Kosten van 1 losse les is vanaf € 75,00 per les. Voor scholen buiten Zwolle berekenen we reiskosten. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te gaan en eventuele mogelijkheden te bespreken. Gemeente Zwolle en de Provincie Overijssel verstrekken dit schooljaar subsidies voor cultuur in het basisonderwijs! Daarnaast is er vanuit het Rijk een bedrag per kind per jaar beschikbaar gesteld om te investeren in cultuureducatie.